36V

Yksityisyydensuoja


Esko Lindroos Oy:n  yksityisyydensuojapolitiikka kattaa henkilökohtaisten tietojen keräämiseen ja niiden käyttöön liittyvät menettelytavat. Saatamme kerätä tällaisia tietoja, kun olet yhteydessä meihin- vierailet web-sivuilla, ostat Esko Lindroos Oy:ltä tuotteita ja palveluita tai asioit www sivuillamme. Pyydämme sinua lukemaan tämän sivun, jotta saisit lisätietoja tiedonkeruutavoistamme: siitä, millaista tietoa keräämme, miten tietoja käytetään ja mihin tarkoituksiin, kenelle tietoja luovutetaan ja miten henkilötietojasi varjellaan. Yksityisyytesi suojeleminen on meille tärkeää, joten pyrimme toteuttamaan sen parhaalla mahdollisella tavalla.


Miksi keräämme henkilökohtaisia tietoja


Keräämme henkilökohtaisia tietoja, koska se auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin, keskittymään niihin asioihin, jotka asiakkaitamme eniten kiinnostavat. Henkilökohtaisten tietojesi avulla voimme myös ilmoittaa sinulle uusimmista erikoistarjouksista, tapahtumista ja muista uutisista joista saatat olla kiinnostunut.

Jos et halua Esko Lindroos Oy:n ottavan sinuun yhteyttä yllä mainituissa tapauksissa, ota yhteyttä  yksityisyydensuoja@lindrooshelsinki.fiMitä tietoja keräämme ja miten niitä käytämme


On monia tilanteita, joissa henkilökohtaiset tietosi auttavat meitä tarjoamaan parempa palvelua. Saatamme esimerkiksi kysyä henkilökohtaisia tietojasi, kun ostat tuotteen. tai palvelun myymälästämme. Ollessasi yhteydessä meihin saatamme kerätä kyseiseen tilanteeseen liittyviä henkilökohtaisia tietoja kuten nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja yhteydenottotoiveet; luottokorttitiedot ja tiedot omistamistasi Esko Lindroos Oy:n teille myydyistä tuotteista (kuten niiden sarjanumerot ja ostopäivän). Tekemistämme tilaustöistä tallennamme kaikki tiedot (teko hetki, tekijät, tuotteet tarkat tiedot, mahdolliset tuotteeseen/tuotteisiin liittyvät muut dokumentit ja todistukset ), voitte millioin tahansa pyytää teille tallennetuja tietoja itsellenne. Asiakkaille tehdyistä tilaustöistä Esko Lindroos Oy:n ottamat valokuvat ja muu dokumentointi on Esko Lindroos Oy:n omaisuutta. Asiakkaalle annetaan mahdollisuus ostaa valokuvat itselleen jos ne on kyseenomaisesta tuotteesta otettu. Hinta määräytyy kulloinkin käytettävästä kuvan toimitus tavasta. Keräämme myös tietoja markkinointitutkimuksia varten saadaksemme paremman käsityksen asiakkaistamme.

Henkilökohtaisia tietoja saatetaan käyttää tilaamiesi tuotteiden toimittamiseen. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tarkastus-, tutkimus- ja analysoimistarkoituksiin Esko Lindroos Oy:n tuotteiden ja palvelun  parantamiseksi.


Milloin luovutamme tietoja


Asiakkaan yksityisyyden suojeleminen on erityisen tärkeää meille. Esko Lindroos Oy ei myy tai vuokraa yhteystietojasi muille markkinoijille.

Esko Lindroos Oy:n verkkosivuilla on linkkejä muiden yritysten sivuille.  Emme vastaa kyseisten yritysten yksityisyydensuojakäytännöistä. Kehotamme tutustumaan näihin erikseen.

Jos et halua Esko Lindroos Oy:n pitävän sinua ajan tasalla sähköpostitse tai postin välityksellä uusimmista tuote- ja palvelutiedoista tai tapahtumista ilmoitathan siitä osoitteessa yksityisyydensuoja@lindrooshelsinki.fi tai puhelimitse 040 7403 220 tai käymällä myymälässämme.  Jos ilmoitat, ettet halua meidän käyttävän tietojasi johonkin tai kaikkiin yllämainittuun tarkoitukseen, noudatamme toivomustasi.

Esko Lindroos Oy pidättää oikeudet päivittää yksityisyydensuojapolitiikkaansa ajoittain. Kun politiikka muutetaan merkittävällä tavalla, ilmoitamme siitä yhdessä uusien tietojen kanssa www-sivuillamme.


Esko Lindroos Oy