36V

OLLI  JOHAN  LINDROOS

Luova johtaja

Kultaseppä


Olli Johan Lindroos Esko Lindroos Oy

 

 

 

 

Lumoava tarina uppoutuu korun sisälle. Onnistunut, täydellinen koru välkehtii kantajansa ainutlaatuista persoonaa ja elämäntarinaa. Sen taika ei koskaan katoa.


Urbaani kaupunkiympäristö inspiroi minua. Graafisuus, yksinkertaisuus, päättäväisyys – niitä tuon kultaseppänä koruihini. Arkkitehtuuria ihaillessa tietyt muodot alkavat kiehtoa. Ne eivät hellitä otettaan. Muoto siirtyy paperille, paperilta valmiiksi koruksi, koru käyttäjän rakkaaksi aarteeksi. Kultaseppänä minulla ei ole esteitä, on vain mahdollisuuksia. Mahdollisuuksia valmistaa asiakkaan palavasti toivoma koru.

 

 

 

Yrityksemme on muutaman vuoden minua vanhempia. Olen viettänyt lukemattomia päiviä sekä ikimuistoisia hetkiä täällä. Puukäsitöistä tuli aina koulussa kymppejä, se oli mieluisin aine. Kultasepäksi tähtääminen tuntui luonnolliselta valinnalta, olen kasvanut tähän lujasti kiinni.


Haluan luoda koruistani sellaisia, joista näkee kantajansa persoonan heijastuvan. Koruista käy ilmi, miten hän kulkee tässä ajassa.

 

Kun luonnostelen asiakkaalle uniikkikorua, pääsen ihmiseen kiinni hyvillä kysymyksillä. Ele- ja kehonkielestä saa poimittua millainen ihminen korua tulee kantamaan. On aivan huikeaa saada koruun sen kantajan oma tarina: miksi hän on juuri nyt tässä, millainen tie hänet on kuljettanut tähän hetkeen.Tunnen että minulla on paljon annettavaa tälle alalle. Rauhallinen ja itsevarma luonteeni näkyy suunnittelun tuloksissa. Omissa koruissani luon selkeää ja graafista tyyliä. Tuon vahvalla omalla näkemykselläni korun nykyhetkeen, tähän päivään. Haluan että koruni kertovat tarinan yksinkertaisesti ja luovasti.

Estoton suunnittelu omia ajatuksia kuunnellen - se on työni upeus. Kompromissit eivät ole minua varten. Tie voi olla karikkoinen, mutta lopputulos palkitsee. Valmiin korun pitää olla juuri sellainen, millainen siitä alussa suunniteltiin tulevan.

Suurin palkinto työstä on silminnähden onnellinen asiakas, kun hän ensimmäisen kerran näkee valmiin, häntä varten tehdyn korun. Siinä hetkessä kiteytyy se kaikki, miksi tätä teen.

 

OJL

 

 

Varaa henkilökohtainen tapaaminen  »